Sla over naar de inhoud

Kauwgom bedrukken en pepermunt bedrukken als beste geschenk!

Op zoek naar slimme en leuke cadeautjes waar je ook zelf nog eens profijt van krijgt? Denk dan eens aan kauwgom bedrukken of pepermunt bedrukken. Hier lees je waarom dit beter is dan simpelweg een zakjes snoep schenken!

Kauwgom bedrukken in het perspectief zetten

kauwgom bedrukkenLaten daarom eerst de voordelen van snoep als geschenk geven. Dat brengt alles in perspectief. Snoep bestaat er in ontzetten veel soorten, dus je vindt absoluut wel het snoep dat de ontvanger echt lekker vindt. Laten we er daarom maar vanuit gaan dat dit het geval is voor de snoep dat je als cadeautje geeft.

Voor snoep zijn er verschillende soorten qua prijs, maar ook dan gaat het maar richting een zekere hoogte. Verwacht men echt dure geschenken? Dan gaat een zak snoep niet genoeg zijn, maar je kan altijd meer cadeaus geven!

Pepermunt bedrukken: de voordelen!

pepermunt bedrukkenSnoep is natuurlijk enorm lekker en je kan er waarschijnlijk van meegenieten wanneer diegene het uitdeelt. Maar dit is natuurlijk ook het geval met pepermunt en kauwgom. Wat is dan de meerwaarde van deze lekkernijen als geschenk.

Ten eerste is dit de frisse adem! Zo zorg je dat wanneer je met andere mensen praat zij geen stinkende adem hebben. Erg handig want er is altijd wel een persoon die is vergeten om zijn of haar tanden te poetsen of hier gewoon geen tijd voor heeft gehad.

Nu kan je meegenieten van de lekkernijen en heb je geen last van slechte adems. Erg handig natuurlijk. Maar het gaat verder. We hebben het immers specifiek over kauwgom bedrukken en pepermunt bedrukken. Een zak snoep kan je ook bedrukken, maar dit ziet er minder goed uit en wordt vaak weggegooid.

Een pakje kauwgom bedrukken of een blik pepermunt bedrukken betekend dat je een geschenk geeft waar je echt moeite in hebt gestoken. Bovendien ziet het er erg goed uit wanneer de ontvanger het zal hergebruiken!

Gepubliceerd inBedrukkenCreatiefEten en drinken

Reacties zijn gesloten.