Sla over naar de inhoud

Doorzichtige paraplu bedrukken: de veilige modemusthave!

doorzichtige paraplu bedrukken
doorzichtige paraplu bedrukken

Overal in de winkels zie je ze; de doorzichtige paraplu’s. Ze zijn een mode item geworden en niet meer weg te denken van het straatbeeld. Eigenlijk, iedere vrouw die een beetje hip is zou er heel graag zo’n paraplu ziou willen hebben. Deze kan je ook laten bedrukken met je eigen logo of tekst. Een doorzichtige paraplu bedrukken dus het ideale promotieartikel! Zeg nou zelf, met een beetje regen en wind is het altijd lastig overzicht te houden. Met zo’n doorzichtige paraplu bots je nooit meer tegen iemand op. Dus gebeuren er minder ongelukken op de stoep of als je aan het fietsen bent op de weg.

Doorzichtige paraplu bedrukken als modemusthave maar ook gewoon ter veiligheid!

Ik denk dat iedereen het wel herkent. Je moet snel ergens zijn en zit op de fiets met je paraplu. De wind waait precies in je gezicht en dus moet je je paraplu zo houden dat je eigenlijk niks ziet..

Maar ja.. wat als er ineens een geparkeerde auto opduikt…

Dat is nu verledentijd! Met de doorzichtige paraplu!

Paraplu als relatiegeschenk of promotie

paraplu als relatiegeschenk
paraplu als relatiegeschenk

Er is een verscheidenheid qua kwaliteit in doorzichtige paraplu’s de ene is goedkoper als de andere. De iets duurdere paraplu kan perfect fungeren als relatiegeschenk. Deze hoef je dan niet eens te laten bedrukken. Maar je maakt je relatie erg blij met het geven van zo’n stijlvolle paraplu. Hierbij is ook nog een kleurkeuze mogelijk qua lijnen op de paraplu.
De iets goedkopere versie is een top product voor promotiemateriaal. Met name in de modebranche is dit een geweldig geschenk. Of bijvoorbeeld op evenementen in de buitenlucht, beurzen of op

paraplus als relatiegeschenk
paraplus als relatiegeschenk

festivals is dit een ideaal weggeefproduct. Ik zou er met liefde eentje aannemen en meedragen op zo’n dag. En ook zeker gebruiken aangezien de kans redelijk groot is dat het gaat regenen hier in Nederland.

Maar dat is dan helemaal niet erg als je loopt te stralen onder zo’n doorzichtige paraplu. En samen onder deze modieuze paraplu is natuurlijk super romantisch.

Gepubliceerd inGeen categorie

Reacties zijn gesloten.